Brillen

Bril Einstoffen v2 300px.png

Bij de afdeling optiek kunt u terecht voor een uitgebreide collectie brillen, glazen, leesbrillen (ook kant en klaar) en zonnebrillen.

Voor het aanmeten van multifocale glazen, wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde apparatuur. Als u naast uw gewone bril een leesbril nodig heeft, kunnen deze multifocale glazen uitkomst bieden.

Voor een uitgebreide oogmeting en oogdrukmeting kan iedereen bij ons terecht. Wij raden u wel aan van tevoren een afspraak te maken met één van onze opticiens. Al onze opticiens zijn gediplomeerd. U bent hierdoor verzekerd van de beste kwaliteit oogzorg.

De opticiens werken nauw samen met onze oogartsen en optometristen. Mocht daartoe aanleiding zijn, dan kunnen zij op elk moment om advies worden gevraagd. Voor u een geruststellende gedachte.

 

Henk Werkman, opticien bij OMC HanzeKliniek:

"Bij ons werken alleen vakbekwame opticiens. Ze zijn goed opgeleid, hebben alle officiële papieren en vele jaren ervaring. Je zou denken dat dat niet onderscheidend is, maar dat is het wel. Het beroep opticien is namelijk niet beschermd. Iedereen kan zich opticien noemen en je ziet dat dat ook gebeurt.

Wij hebben de kennis, nemen de tijd voor iedere klant, hebben uitstekende meetapparatuur en zorgen ervoor dat iedere klant met een goede bril de deur uitgaat.

Verder zitten wij onder één dak met allerlei oogheelkundige disciplines. Dus er is heel veel kennis in huis en daar maken we gebruik van. Als ik constateer dat er iets medisch aan de hand is met een klant, dan kan ik even overleggen met een oogarts, en als het acuut is kan er meteen ingegrepen worden. Andersom komt het ook voor, dat een oogarts ons even om hulp vraagt."

Onze collectie

Hieronder ziet u een overzicht van een aantal merken die wij in onze collectie voeren.