Multifocale glazen (o.a. Varilux van Essilor)

Multifocale brillenglazen bieden een scherp en helder zicht met soepele overgangen tussen de verschillende kijkgebieden. Zo geniet u van een natuurlijk zicht op elke afstand en in iedere situatie.

Dankzij het multifocale ontwerp van Varilux kunt u met een bril zowel dichtbij als veraf scherp zien en gaan deze gebieden vloeiend in elkaar over. Zo hoeft u niet meer te wisselen tussen uw lees- en vertebril.

Voor het aanmeten van deze glazen maken wij gebruik van de meest geavanceerde apparatuur.

 

Henk Werkman, opticien bij OMC HanzeKliniek:

"Bij multifocale glazen merk je heel goed het kwaliteitsverschil van de glazen. Bij een glas van een mindere kwaliteit krijg je snel een vertekening van het beeld als je met je ogen beweegt. Dat kan heel storend zijn, vooral bij hogere afwijkingen. Met de huidige generatie kwaliteitsglazen en goede metingen kunnen we die vertekening grotendeels voorkomen."

 

Visioffice 2® voor nog persoonlijkere brillenglazen

Wij werken veel met de brillenglazen van Essilor, waaronder Varilux  multifocale glazen. Het sterke punt van deze brillenglazen is dat ze helemaal voor uw ogen op maat gemaakt zijn. Uw oog is namelijk net zo uniek als uw vingerafdruk! Om brillenglazen zo nauwkeurig op maat te kunnen maken is een geavanceerd meetsysteem nodig, en dit hebben wij in de vorm van Visioffice 2®,  het nieuwste van het nieuwste op oogmeetgebied.

 

Wat is Visioffice 2®
Visioffice 2® is niet alleen een meetsysteem voor het nauwkeurig meten van brillenglazen, u kunt er zelf ook wat mee! Er zitten diverse interactieve toepassingen op zoals de montuurkeuze selectie functie. Daarnaast is Visioffice 2® een informatiebron voor u als klant. Vragen over de verschillende brillenglazen, de dikte van uw glas, de mogelijke  coatings en UV bescherming waaruit u kunt kiezen worden o.a. via simulaties op een duidelijke manier beantwoord.

 

Henk Werkman, opticien bij OMC HanzeKliniek:

"We zijn erg blij met de Visioffice. Het is het nieuwste van het nieuwste op oogmeetgebied, en het kan nog veel meer dan de oogbewegingen meten. Zo kan het ook heel nauwkeurig de pupilafstand meten, een waarde die je moet weten voor de glazen."

 

Eenvoudig uw nieuwe montuur kiezen
Stel uw wilt een nieuw montuur uitzoeken; een lastige keuze die vaak ook moeilijk gaat doordat u uzelf niet scherp ziet tijdens het passen. U bent hierdoor misschien afhankelijk van de mening van anderen. Met de ingebouwde camera kunnen we filmpjes van uzelf maken en verschillende monturen naast elkaar tonen zodat u de juiste keuze kunt maken.

Uw persoonlijke eyecode
Heeft u uw montuur gekozen dan volgt het aanpassen van de brillenglazen in het montuur.

Met de  Visioffice®  wordt uw persoonlijke eyecode™ vastgesteld, een verzameling van  verschillende gegevens over uw kijkgedrag waaronder uw hoofdhouding, uw dominante oog, uw leesafstand  en nog veel meer. Ook montuurparameters als uw pupilafstand, de grootte en vorm van het montuur worden gemeten.

Uw maatwerkbril
Visioffice 2® is een snel en zeer nauwkeurig oogmeetsysteem. Doordat er zoveel persoonlijke oog- en gedragseigenschappen worden meegenomen in de berekening en het glasontwerp van uw brillenglazen, heeft u een echte maatwerkbril die helemaal is aangepast op uw kijkgedrag. Op een natuurlijke manier scherp zicht op alle afstanden!

 

Henk Werkman, opticien bij OMC HanzeKliniek:

"Je merkt meteen aan de klanten hoe goed het resultaat is als ze de bril bij ons voor het eerst opzetten. Ze beginnen te lachen, zijn blij verrast. Je ziet een wow-ervaring."

 

Ervaar het zelf
Met Visioffice 2® gaat er een wereld voor u open, een wereld van natuurlijk en scherp zicht door uw volledig gepersonaliseerde Varilux brillenglazen. U bent van harte welkom om samen met ons de Visioffice 2® zelf te ervaren.

Maak afspraak