ML Night Cover van Multilens

Heeft u problemen met schitteringen tijdens het rijden in het donker? Veel mensen hebben dit probleem. Een oorzaak voor dit probleem is het blauwachtige LED-licht in veel moderne nieuwe auto's. Een ander probleem is dat sommige mensen minder scherp zien in het donker (nachtmyopie).

 

De ML Night Cover van Multilens is comfortabel voor je ogen tijdens het autorijden in het donker. De belangrijkste kenmerken van de ML Night Cover zijn:

  • De glazen verminderen de schitteringen van auto's die u tegemoet komen. De ML Night Cover heeft een speciaal kleurenfilter dat het meeste intense blauwe licht van LED-licht reduceert.
  • De glazen zijn uitgevoerd met een speciale coating om hinderlijke reflecties zo veel mogelijk weg te nemen.
  • Voor mensen die in het donker minder scherp zien is de ML Night Cover verkrijgbaar met een correctie van -0,25 en -0,50.
  • Het montuur dat voor de ML Night Cover wordt gebruikt is een overzetmontuur (3 modellen). U kunt uw eigen bril ophouden en alleen tijdens het rijden in het donker de ML Night Cover over de bril te plaatsen.

Weten of een nachtbril een oplossing is voor uw probleem? Bel ons op 050 - 368 22 22 of plan een afspraak met de opticien.

Plan uw afspraak