Najaarsaanbieding: 1 glas van uw tweede bril cadeau

Als u vóór 2 december een multifocale bril van Varilux koopt bij OMC HanzeKliniek, dan krijgt u bij de aanschaf van een tweede Variluxbril 1 glas gratis!

En u helpt dan ook een ander de wereld beter te zien, want Varilux doneert dan een bril aan de Stichting Twobillioneyes.

Maak nu een afspraak en profiteer van deze aanbieding.

Direct afspraak maken

Een tweede bril voor nog scherper zicht

Met een tweede bril heeft u altijd een reservebril in huis of in de auto. Vooral op vakantie is dit handig. Wist u dat Varilux ook speciale brillen levert die passen bij uw drukke leven en uw activiteiten?

 

Onderweg met een autobril

Het duurt steeds langer voordat het ‘s ochtends licht is en ‘s avonds wordt het steeds eerder donker. Veel bestuurders ondervinden hinder van licht of reflecties in het verkeer. Met name in het donker voelen we ons minder comfortabel achter het stuur. Dit kan ervoor zorgen dat we minder contrast ervaren, situaties moeilijker in kunnen schatten en minder snel reageren. Dankzij een autobril met Varilux Roadpilot kunt u weer met een veilig gevoel de weg op gaan.

Altijd digitaal met een multimediabril

De dagen worden weer korter. We zijn weer vaker en langer binnen. Hierdoor gebruiken we onze smartphones, tablets, computers en tv’s ook weer volop en het liefst tegelijkertijd. Om te lezen, te werken en te ontspannen. Kortom, om te leven. Al deze elektronische apparatuur vraagt wel om de nodige inspanning van uw ogen. De multimediabrillenglazen van Varilux DigitimeTM zijn speciaal ontworpen voor uw digitale levensstijl. Zij bieden uw ogen ontspanning en houden rekening met alle afstanden waarop u uw smartphone, tablet, computer en tv gebruikt.

Bescherm uw ogen met een zonnebril

Specialisten roepen het steeds vaker: ‘zorg voor goede bescherming van uw ogen!’ Ook in de winter is het belangrijk om uw ogen goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. En wist u dat tot wel 50% van de UV-stralen via de achterkant van het brillenglas de ogen kan bereiken? Kies daarom voor zonneglazen met een Crizal® Sun™ UV-coating, dan worden zelfs de UV-stralen via de achterzijde van het brillenglas geneutraliseerd.

Actief met een outdoorbril

Kunt u ook zo genieten van een mooie herfstdag? Wandelschoenen en windjack aan voor een stevige wandeling of gaat u liever voor een actieve sporttraining? Of u nu houdt van fietsen, wandelen of sporten, een outdoorbril past erbij. De speciale brillenglazen zijn gemaakt van extra sterk materiaal en hebben een kwalitatieve krasbestendige en vuilafstotende coating. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor zowel uw binnensporten als buitenactiviteiten!

Waarom Varilux?

VARILUX X-SERIES: 60 jaar innovatie

Na uw 40e moet uw lichaam waarschijnlijk harder werken om net zo soepel en in vorm te blijven als op uw 20e. Dat geldt ook voor uw ogen, waardoor u op de korte afstand minder scherp gaat zien. Met de nieuwste generatie multifocale brillenglazen kijkt u door 60 jaar aan onderzoek en innovatie. Varilux X-series brillenglazen zorgen voor een haarscherp zicht en meer kijkvolume binnen handbereik zonder dat u uw hoofd hiervoor hoeft te bewegen.

Meer info

Meer informatie over multifocale brillen vindt u hier.

Afspraak

Plan zo snel mogelijk uw afspraak in zodat u nog kan profiteren van deze aanbieding. De actie loopt tot 2 december.   

Maak afspraak