Oogmeting

Zo gaat een oogmeting bij OMC HanzeKliniek in zijn werk.

1. U maakt een afspraak.

2. Tijdens uw afspraak stelt onze opticien u eeen aantal vragen om te bepalen wat uw wensen zijn en welke metingen nodig zijn.

3. Met ons nauwkeurige oogmeetsysteem meten we de sterkte van uw ogen. 

*Bent u veertig jaar of ouder, dan meten we ook gelijk de oogdruk. 

4. De opticien heeft nu een exact recept voor de brillenglazen. U kunt direct een montuur uitzoeken. Moeilijk kiezen? De opticien adviseert u welk montuur bij uw gezicht past.

5. Wij plannen samen met u een afspraak in wanneer u de bril kunt komen afhalen. Als u de bril komt halen stelt de opticien het montuur af op uw gezicht. Hij doet dit persoonlijk zodat u naar huis gaat met een maatwerkbril. 

Maak een afspraak

Prijzen

Second opion
Heeft u pas ergens anders een bril gekocht en bent u niet tevreden en wilt u hier meer over weten? Dan kunt u bij ons een afspraak maken voor een second opinion. De opticien meet uitgebreid uw ogen en uw bril wordt doorgemeten. U krijgt daarna een brilrecept (de oogsterkte) en advies mee. De kosten van een second opinion zijn € 50,-.

Afspraak oogmeting
Wilt u alleen uw ogen laten opmeten en een brilrecept (de oogsterkte) meekrijgen? De kosten hiervan zijn € 39,95.

Henk Werkman_rond 2.jpg

Opticien Henk Werkman: 

Bij ons werken vakbekwame opticiens. Ze zijn goed opgeleid en hebben officiële diploma's en certificaten. Dat is uitzonderlijk, want dat is helaas niet overal zo. Het beroep van opticien is namelijk niet beschermd. Wij hebben de kennis en meetapparatuur in huis om ervoor te zorgen dat iedere klant met de beste bril voor zijn of haar ogen naar huis gaat.