Nieuw: zonnebrillencollectie 2019

Het voorjaar is duidelijk begonnen. Hoog tijd voor onze nieuwe zonnebrillencollectie. Nu bij aankoop van een zonnebril een fles Rituals zonnebrand cadeau!*

Bescherm uw ogen

We hebben een selectie gemaakt van merken uit het topsegment, zoals Ray-Ban, Serengeti, Longchamp, Adidas, Mexx en Nifties. Deze merken zijn duurzaam, ze hebben kwaliteitsglazen én zijn trendy. De zonnebrillen hebben ook een goede UV-bescherming.

Zonnebril op maat

We kunnen uw zonnebril voorzien van glazen op sterkte: veraf, dichtbij en multifocaal. Daarnaast heeft u de keuze tussen donkere, lichte, polariserende of spiegelende glazen.

Kom eens kijken bij ons in de winkel. De opticien kan u adviseren en helpt u graag. We raden u aan om een afspraak te maken. Dan weet u zeker dat de opticien tijd voor u heeft.

Voordeel contactlensdragers

Draagt u contactlenzen of wilt u contactlenzen gaan dragen? Als u kiest voor het OMC LensPlan dan krijgt u ook nog eens 15% korting op een zonnebril.

*Zolang de voorraad strekt.

Maak een afspraak

Uitgelicht

Serengeti zonnebrillen

Het merk Serengeti is de top op het gebied van prestaties, elegantie, bescherming en stijl.

Wat maakt Serengeti zonnebrillen zo uniek? De combinatie van:

  • Fotochromatische kwaliteit

De exclusieve fotochromatische lenzen van Serengeti passen zich automatisch aan bij veranderende lichtomstandigheden; ze worden donkerder bij fel zonlicht en blijven licht bij een bewolkte dag.

  • Bescherming tegen blauwe lichtstralen

De gepatenteerde Spectral Control® filter van Serengeti zorgt voor kijkcomfort en helderheid bij elk weertype.

  • Chemisch geharde lenzen

Deze lenzen zijn harder, schokbestendiger en duurzamer dan niet geharde lenzen.

  • Optimale geslepen lenzen

Door deze bewerking heeft u een helder zicht, zonder beeldvertekening.

  • Gepolariseerde lenzen

Een gepolariseerde Serengeti zonnebril regelt het gereflecteerde zonlicht, zodat er voor de ogen een rustig beeld ontstaat.

 

Serengeti is de beste in polarisatie. De polarisatiefilm is namelijk in de lens ingebouwd. Deze zit tussen 2 lagen glas, waardoor de film niet kan slijten of beschadigen. Door de gepolariseerde lenzen van Serengeti is dit de best beschermende zonnebril ooit.

Juist dit is de reden waarom veel Serengeti-dragers hun merk – eenmaal gekozen – eeuwig trouw blijven.