OMC KidsPlan

Voor maar € 6 per maand draagt uw zoon of dochter zorgeloos een bril. Stap nu in en ontvang direct 10% korting op de aanschaf van een complete kinderbril.

 

Het OMC KidsPlan is speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar. OMC HanzeKliniek heeft het KidsPlan ontwikkeld omdat een kinderbril vaak extra kosten met zich mee brengt. De ogen van kinderen kunnen bijvoorbeeld in korte tijd van sterkte veranderen of door spelen of sporten kunnen glazen beschadigen. 

In het KidsPlan bespaart u op de kosten voor de bril van uw kind en daarnaast krijgen u en uw kind nog andere leuke extra's.

 

De voordelen van het OMC KidsPlan op een rij:

  • Iedere 18 maanden een nieuwe bril uitzoeken uit onze geselecteerde OMC Kidscollectie*
  • Gratis nieuwe glazen bij sterkteverandering binnen 1 jaar
  • Gratis nieuwe onderdelen bij breuk van het montuur
  • 50% korting op een 2e bril (zonnebril, sportbril of reservebril)
  • 50% korting op vervanging van beschadigde glazen
  • Een verjaardagscadeautje voor uw kind
  • Automatisch gespreide betaling

Stap nu in en ontvang direct 10% kassakorting bij aanschaf van een complete kinderbril.

 

Een vast bedrag per maand

Voor maar € 6 per maand doet u mee met het OMC KidsPlan en geniet u van veel voordelen. Iedere 18 maanden kunt u een nieuwe, complete kinderbril uitzoeken uit de geselecteerde OMC Kidscollectie. Glazen met een sterkte tot en met -6 en tot en met +6 en een cilinder tot en met -3 zijn inbegrepen bij de prijs. Als uw kind een hogere sterkte heeft en u wilt dunne glazen, informeert u dan naar de meerprijs.

U kunt er ook voor kiezen om een kindermontuur uit te zoeken die niet in de OMC Kidscollectie valt. Stel u en uw kind kiezen voor een montuur van Vingino. U heeft al 18 maanden € 6 per maand betaalt. U betaalt in dit geval een bedrag bij.

 

Instappen?

Als u nu instapt in het OMC Kidsplan en u koopt een complete kinderbril, dan ontvangt u nu 10% kassakorting.

Wilt u meer weten over het OMC KidsPlan? Bel ons op 050 - 368 22 22. Door ons gebeld worden? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

 

Ik ben geïnteresseerd in het OMC KidsPlan, neem contact met mij op