Adres en routebeschrijving

OMC HanzeKliniek heeft 2 locaties vlakbij elkaar, op ongeveer 2 minuten loopafstand van elkaar.

Spreekuren, onderzoeken en brillen en contactlenzen:
Sylviuslaan 11
9728 NS Groningen

Operatieve ingrepen (Chirurgisch Centrum):
Schweitzerlaan 13
9728 NR Groningen

T 050 368 22 22
F 050 404 06 90
E info@omc-hanzekliniek.nl

Locatie Sylviuslaan 11

Spreekuren

Locatie Schweitzerlaan 13

Chirurgisch centrum / operatieve ingrepen

Bereikbaarheid auto

Parkeren
Onze beide locaties hebben parkeerplaatsen vlakbij de ingang. U kunt hier gratis parkeren.

Via de A7 vanuit de richting Drachten
Neem afslag 36 richting Groningen/Centrum/Winsum. Aan het eind van de afrit op de rotonde afslaan naar de Laan Corpus Den Hoorn. Sla bij de volgende rotonde rechtsaf naar de Van Swietenlaan. Rij 550 m rechtdoor en sla rechtsaf naar de Schweitzerlaan. Rij rechtdoor en ga aan het einde van de straat met de bocht mee naar rechts. Vlak na de bocht is de locatie Operatieve ingrepen aan de Schweitzerlaan 13. Voor de locatie Spreekuren aan de Sylviuslaan 11 vervolgt u de weg en slaat u de eerste weg rechtsaf naar de Sylviuslaan. Al snel ziet u aan uw linkerkant OMC HanzeKliniek op nummer 11. 

Via de A28 vanuit de richting Assen
Neem afslag 39 richting Groningen-Zuid. Aan het eind van de afrit links afslaan naar de Van Ketwich Verschuurlaan, deze gaat over in de Laan Corpus Den Hoorn. Rij 1,1 km door tot de rotonde en sla daar linksaf naar de Van Swietenlaan. Rij 550 m rechtdoor en sla rechtsaf naar de Schweitzerlaan. Rij rechtdoor en ga aan het einde van de straat met de bocht mee naar rechts. Vlak na de bocht is de locatie Operatieve ingrepen aan de Schweitzerlaan 13. Voor de locatie Spreekuren aan de Sylviuslaan 11 vervolgt u de weg en slaat u de eerste weg rechtsaf naar de Sylviuslaan. Al snel ziet u aan uw linkerkant OMC HanzeKliniek op nummer 11.

Let op: In 2022 zijn er veel wegwerkzaamheden in en om de stad Groningen. Meer informatie vindt u hieronder.

Wegwerkzaamheden 2022

In 2022 zijn er in en rond Groningen veel werkzaamheden aan wegen. In onderstaand kaartje kunt u zien wat de snelste routes zijn naar onze kliniek.

Bereikbaarheid fiets

Vlakbij de ingang zijn rekken waar u uw fiets neer kunt zetten. Via routeplanner.fietsersbond.nl kunt uw fietsroute plannen naar een van onze locaties.

Bereikbaarheid bus

Vanaf NS Hoofdstation Groningen neemt u een van de volgende buslijnen:

  • Buslijn 10 (perron V) richting Hoornsemeer via Martini Ziekenhuis. Stap uit bij bushalte Martini Ziekenhuis Zuid. Vandaaruit is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar Sylviuslaan 11 of Schweitzerlaan 13.
  • Buslijn 9 (perron N) richting Eelde/De Punt. Stap uit bij bushalte Martini Ziekenhuis Zuid. Vandaaruit is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar Sylviuslaan 11 of Schweitzerlaan 13.

Meer informatie over bereikbaarheid met het openbaar vervoer vindt u via 0900-9292 of op www.9292.nl.