OMC LensPlan

Met het OMC LensPlan draagt u zorgeloos lenzen voor een vast laag bedrag per maand. Dat kan al vanaf 21,25 euro per maand. Bovendien bent u verzekerd van optimale oogzorg door regelmatige controles en oogmetingen.

Wilt u meer gemak van uw contactlenzen?

Stap nu in en geniet van het gemak

Lenzen met voordelen

  • Lenzen worden gratis thuisgestuurd
  • Gespreide kosten
  • Inclusief complete all-in oogzorg
  • Geen tekort aan vloeistof*
  • Gratis vervangende lenzen bij breuk**
  • Gratis opnieuw aanmeten van contactlenzen
  • 15% korting op een complete bril
  • 15% korting op een zonnebril

* uitgezonderd daglenzen en oogdruppels
** uitgezonderd nachtlenzen

Contactlenzen bij u thuisbezorgd

Uw lenzen worden gratis bij u thuisbezorgd. U betaalt geen verzendkosten. Indien u aanvullend verzekerd bent, kunt u de factuur achteraf declareren bij uw zorgverzekeraar. Informeer hier naar.

Contactlenzen voor een vast bedrag per maand

Meedoen aan het OMC LensPlan kan al vanaf 21,25 euro per maand. Hoeveel u precies betaalt hangt af van het type contactlenzen en de contactlensvloeistof. De optometrist/contactlensspecialist bepaalt dat in overleg met u tijdens de aanmeting van de contactlenzen. Een aantal voorbeelden van prijzen (de prijzen zijn vanaf-prijzen per oog per maand):

Daglenzen sferisch
  vanaf 17,08
Maandlenzen enkelvoudig sferisch
  vanaf 10,66

 

Vraag naar de voorwaarden in de winkel of telefonisch of download de voorwaarden (pdf).

Wilt u meer weten over het OMC LensPlan? Bel ons op 050 - 368 22 22. Of laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Ervaring

Fred Rutting2.jpg

Fred Rutting, acteur en deelnemer OMC LensPlan:

 Ik vind het prettig om alles rondom mijn contactlenzen goed en zonder gedoe geregeld te hebben. Het OMC LensPlan doet dat voor mij. Ik word er op tijd aan herinnerd om een afspraak te maken, wat ik gemakkelijk online kan doen.

Het grootste voordeel van het LensPlan vind ik dat ik niet sta voor een uitgave ineens voor lenzen, controle en vloeistoffen; de uitgaven zijn verdeeld per maand.

Ik ben zeer tevreden over de zorgvuldigheid en professionele wijze waarop er bij OMC HanzeKliniek naar mijn ogen en lenzen wordt gekeken. De persoonlijke benadering van mijn vaste contactlensspecialist spreekt mij ook erg aan.

 

Mirjam Alserda, contactlensspecialist & opticien:

"Als u wilt starten met het dragen van contactlenzen dan krijgt u van ons een uitgebreide lensinstructie. Daar nemen wij graag de tijd voor."