Oogheelkunde

OMC HanzeKliniek heeft al 55 jaar ervaring met oogheelkundige behandelingen. Voor consulten en behandelingen van de curatieve oogzorg staat een staf van ervaren oogartsen voor u klaar. In ons Chirurgisch centrum voeren zij chirurgische ingrepen poliklinisch uit.

U kunt bij OMC HanzeKliniek terecht voor:

Alle consulten en vrijwel alle behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Oogaandoeningen

Dagelijks behandelen wij diverse oogheelkundige aandoeningen. In de ruim veertig jaar dat wij dit werk doen, hebben wij dan ook al veel aandoeningen voorbij zien komen en behandeld.

Alles over Oogaandoeningen

Oogartsen

Onze oogartsen zijn ervaren en hooggekwalificeerde specialisten. Allen zijn zowel werkzaam in de reguliere oogzorg. Een aantal is tevens in de refractiechirurgie werkzaam.

Alles over Oogartsen

Zorgverzekering & vergoedingen

OMC HanzeKliniek heeft met bijna alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt over de vergoeding van behandelingen. Vrijwel alle oogheelkundige consulten en behandelingen vallen onder de basisverzekering.

Meer over Vergoedingen

Uw online patiëntdossier

Aanmelden wellbee patiëntportaal
Oogartsen

De oogartsen bij OMC HanzeKliniek zijn hooggekwalificeerde en ervaren specialisten.

Alle oogartsen zijn ingeschreven in het BIG-register van de overheid en lid van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG).

Meer over onze oogartsen

Operaties/Chirurgisch centrum

2 locaties vlakbij elkaar

Onderzoek en controle op één locatie, de operatie zelf op een andere locatie. Het Chirurgisch Centrum ligt op nog geen 100 meter afstand aan de Schweitzerlaan 13 te Groningen.

In het chirurgisch centrum worden verschillende behandelingen uitgevoerd. Onder andere:

  • staaroperaties
  • ooglidcorrecties
  • ooglaserbehandeling en lensimplantaties
  • kleine oogheelkundige ingrepen

In het centrum zijn twee operatiekamers en een ooglaserruimte gevestigd. Een vast team van medewerkers begeleidt u tijdens en na de behandeling.