Afspraak maken

Om een afspraak met één van onze oogartsen te maken heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of ziekenhuis. Het kan zijn dat uw opticien u naar ons doorverwijst. Ook in dat geval heeft u een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Deze dient u mee te nemen als u een afspraak bij ons heeft.

Heeft u een verwijzing gekregen? Neem dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak. Wij plannen dan een afspraak in en geven u informatie over de voorbereiding op de afspraak.

Telefoon
050 368 22 22 (Afspraak maken? Graag bellen tussen 9.00 - 11.00 uur of 13.30 - 15.00 uur)

of bel mij terug

Wachttijden
Voor actuele wachttijden zie Toegangstijd en wachttijden.

Herinnering afspraak via SMS

Als u een afspraak heeft bij ons, dan ontvangt u 48 uur van tevoren een herinnering per SMS op het door u opgegeven telefoonnummer. Als u de SMS liever op een ander telefoonnummer ontvangt kunt u dat nummer doorgeven aan ons. U kunt uzelf op ieder gewenst moment afmelden voor deze service. Dit kunt u doen aan de balie in de kliniek of door een e-mail te sturen naar: info@omc-hanzekliniek.nl.

Afspraak wijzigen of annuleren

Kunt u niet naar uw afspraak komen? Bel ons op 050 - 368 22 22 of mail naar info@omc-hanzekliniek.nl. Geef het zo snel mogelijk aan ons door als u uw afspraak wilt wijzigen of annuleren, in ieder geval minimaal 24 uur van te voren. Hierdoor houden we de wachttijden zo kort mogelijk. De vrijgekomen tijd kunnen we dan aan een andere patiënt geven. 

Wegblijftarief
Als u niet komt en u heeft uw afspraak niet afgezegd, dan betaalt u het wegblijftarief van € 45,-. U krijgt een factuur thuisgestuurd. Deze kosten worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar. 

Er kan sprake zijn van een overmachtssituatie waardoor u niet verschenen bent. Neem daarover contact met ons op, bij voorkeur per e-mail, met vermelding van deze reden.

Vragen?
Hebt u vragen over het wegblijftarief of wilt u hierover meer informatie, dan kunt u contact opnemen met onze zorgadministratie.