Uw online patiëntdossier

Uw medisch dossier inzien, waar en wanneer u maar wilt. Wij bieden u deze mogelijkheid met het wellbee patiëntportaal.

Met wellbee patiëntportaal kunt u digitaal uw afspraken inzien, heeft u inzicht in uw dossier en kunt u uw voorgeschreven medicatie bekijken. Handig? Meldt u zich dan aan via onderstaande knop. Eerst nog meer lezen over het patiëntportaal? Leest u dan verder op deze pagina.

Inloggen patiëntportaal

Aanmelden patiëntportaal

Wat is wellbee patiëntportaal?

Wellbee is een patiëntportaal, uw eigen website van OMC HanzeKliniek. Op deze veilige website blijft u altijd op de hoogte van uw eigen medische gegevens.

Met wellbee kunt u:

  • Al uw afspraken inzien
  • Altijd inzicht krijgen in uw dossier (nu deel van het dossier, in de toekomst wordt dit uitgebreid)
  • Voorgeschreven medicatie bekijken
  • Verslagen en documenten over uw consult downloaden en bekijken (dit is nu nog niet mogelijk)

U kunt wellbee gebruiken op elke computer, tablet of smartphone. U heeft alleen een internetverbinding, een browser en een mobiele telefoon nodig. U hoeft niets te installeren om wellbee te gebruiken.

Voor wie is wellbee patiëntportaal?
U kunt gebruik maken van ons wellbee patiëntportaal als u oogheelkundige zorg ontvangt van onze kliniek. Het e-mailadres wat u opgeeft in het patiëntportaal en het mobiele telefoonnummer moeten bekend zijn bij ons. Als dit niet het geval is, kunt u zich niet aanmelden voor het patiëntportaal.

Als wij het juiste e-mailadres en/of mobiele telefoonnummer niet hebben, dan kunt u bij het eerstvolgende bezoek aan onze kliniek uw aanvraag doen. Als er wijzigingen zijn in uw gegevens dan passen wij dit aan. Neemt u wel uw legitimatiebewijs mee.

Zijn mijn gegevens veilig in wellbee patiëntportaal?
Wellbee is heel veilig. Alle gegevens worden versleuteld opgeslagen en zijn door buitenstaanders niet te lezen. Deze website voldoet ook aan de Nederlandse en Europese privacywetgeving. Alleen u heeft toegang tot de gegevens in uw eigen patiëntportaal. Anderen kunnen uw gegevens niet bekijken.

Toegang en inloggen

Zo krijgt u toegang

  1. Via ons online aanvraagformulier of bij uw eerste bezoek aan onze kliniek krijgt u toegang tot het wellbee patiëntportaal. U krijgt dan een e-mail met een activatielink om uw account aan te maken.
  2. Als u op die activatielink in de e-mail klikt, opent het wellbee patiëntportaal. Hier kunt u nu uw account aanmaken met een zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Vervolgens ontvangt u per sms een code op uw mobiele telefoon. Vul deze code in om uw account te activeren en u kunt meteen het patiëntportaal gebruiken.

Zo logt u in
U logt in met uw zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Elke keer als u inlogt, krijgt u opnieuw een code per sms. Dit is een unieke code. Daarmee wordt gecontroleerd of de juiste persoon inlogt.

Tips:

  • Deel uw gebruikersnaam en wachtwoord niet met anderen.
  • Hebt u geen e-mail ontvangen om een account aan te maken? Check of de e-mail in uw ongewenste e-mail staat.
  • Verwijder oude sms-codes. Daarmee voorkomt u dat u met een oude sms-code probeert in te loggen.

Instructie inloggen uitprinten
Wilt u de informatie over het toegang krijgen en het inloggen bij de hand hebben? Download dan deze flyer (pdf) en print hem uit.

Nog een vraag?
Hebt u nog een vraag over wellbee patiëntportaal? Bijvoorbeeld over veiligheid en privacy? Bezoek de help-pagina van wellbee. Staat uw vraag er niet bij? Neemt u dan contact met ons op.

Aanmelden patiëntportaal