Zijn mijn ogen geschikt?

Wilt u snel een indicatie of uw ogen misschien geschikt zijn voor ooglaseren of implantlenzen? En welke behandelingen zouden kunnen passen? Vul dan de test in.

Doe de test

Ooglaseren & Lensimplantatie

Als u niet langer afhankelijk wilt zijn van een bril of contactlenzen en in aanmerking wilt komen voor brilvervangende chirurgie, kunt u bij ons terecht. Verschillende oogproblemen en -correcties kunnen opgelost worden door het implanteren van een kunstlens in het oog (lensimplantatie) of door middel van een ooglaserbehandeling. Beide behandelingen worden veelvuldig uitgevoerd bij OMC HanzeKliniek.

Sterker nog, op het gebied van brilvervangende chirurgie waren wij onze tijd ver vooruit.

Prof. dr. J.G.F. Worst, (oprichter van voorheen OMC Noord) ontwikkelde eind jaren 80 de Artisan-lens, een implanteerbare lens. Dat was toen een behoorlijk vernieuwende oplossing en nog maar het begin van alle verdere ontwikkelingen op het gebied van oogcorrecties. Inmiddels zijn er verschillende mogelijkheden voor brilvervangende chirurgie en hebben wij in de loop der jaren veel mensen een beter zicht gegeven.

Onze oogartsen zijn ervaren specialisten, handelen veilig en verantwoord en werken met de meest geavanceerde apparatuur.

Ooglaseren

Ooglaseren is een uiterst nauwkeurige behandeling. Met een laser wordt de vorm van het hoornvlies gecorrigeerd. Het hoornvlies bepaalt hoe het licht in het oog valt en daarmee ook de sterkte van uw oog.

Lees alles over ooglaseren

Implantlenzen

Een permanente kunstlens die uw bril of contactlenzen vervangt. Bij een lensimplantatie wordt er een extra lens in het oog geplaatst. Een implantlens is niet te vergelijken met een contactlens.

Lees alles over implantlenzen

Ooglaseren

Ooglaseren is een van de meest populaire electieve procedures ter wereld.

Alles over ooglaseren

Lensimplantatie

Bij een lensimplantatie wordt er onder plaatselijke verdoving een extra lens in het oog geplaatst.

Alles over lensimplantatie

Weten of uw ogen geschikt zijn?

Met behulp van een aantal metingen kunnen wij een goede indicatie gegeven of uw ogen geschikt zijn.

Veelgestelde vragen
Het begint met een quickscan

Een goed zicht als eindresultaat begint met een goed inzicht vooraf

Een brilvervangende behandeling bij OMC HanzeKliniek

Al 18 jaar ervaring met brilvervangende chirurgie
Ervaren en gespecialiseerde oogartsen
De nieuwste ooglasertechnologie
Persoonlijk en kleinschalig