Ooglaseren & Lensimplantatie

De meeste oogproblemen en oogafwijkingen worden gecorrigeerd met brillen of contactlenzen. Er zijn steeds meer mensen die kiezen voor een ooglaserbehandeling of implantlenzen.

Als u niet langer afhankelijk wilt zijn van een bril of contactlenzen en in aanmerking wilt komen voor brilvervangende chirurgie, kunt u bij ons terecht. Verschillende oogproblemen en -correcties kunnen opgelost worden door het implanteren van een kunstlens in het oog (lensimplantatie) of door middel van een ooglaserbehandeling. Beide behandelingen worden veelvuldig uitgevoerd bij OMC HanzeKliniek, hierdoor hebben wij veel ervaring. Sterker nog, op het gebied van brilvervangende chirurgie waren wij onze tijd ver vooruit.

Prof. dr. J.G.F. Worst, (oprichter van voorheen OMC Noord) ontwikkelde eind jaren 80 de Artisan-lens, een implanteerbare lens. Dat was toen een behoorlijk vernieuwende oplossing en nog maar het begin van alle verdere ontwikkelingen op het gebied van oogcorrecties. Inmiddels zijn er verschillende mogelijkheden voor brilvervangende chirurgie en hebben wij in de loop der jaren veel mensen een beter zicht gegeven.

Onze oogartsen zijn ervaren specialisten, handelen veilig en verantwoord en werken met de meest geavanceerde apparatuur.

Snel naar Aanvraag quickscan

Wilt u weten of uw ogen geschikt zijn voor ooglaseren of implantlenzen? Vraag hier een gratis quickscan aan.

Aanmelden quickscan

Eerst meer informatie lezen?

Hieronder vindt u meer informatie, onder andere over wat ooglaseren nou precies is, over de ooglaserbehandelingen die we aanbieden, de implantlenzen, ervaringen van anderen, het vooronderzoek en meer informatie over de quickscan. 

Ooglaseren

Ooglaseren is een van de meest populaire electieve procedures ter wereld.

Alles over ooglaseren

Lensimplantatie

Bij een lensimplantatie wordt er onder plaatselijke verdoving een extra lens in het oog geplaatst.

Alles over lensimplantatie

Zijn mijn ogen geschikt?

Met behulp van een aantal metingen kunnen wij een goede indicatie gegeven of uw ogen geschikt zijn.

Veel gestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen

Bekijk veelgestelde vragen
Het begint met een quickscan

Een goed zicht als eindresultaat begint met een goed inzicht vooraf