Ervaringen

Hoe hebben onze cliënten hun brilvervangende behandeling ervaren? Waar liepen ze tegenaan en wat vinden ze van het resultaat? Lees hier een paar ervaringen.

Op Ooglasertrefpunt.nl kunt u nog meer ervaringen lezen van cliënten over ooglaseren en implantlenzen en hun ervaring met OMC HanzeKliniek.

Beoordelingen Ooglasertrefpunt.nl

Hieronder een greep uit de beoordelingen afkomstig van Ooglasertrefpunt.nl.

Life changer

SMILE

Laatste behandeling: maart 2021

Geplaatst op 01-10-2021

Ik ben echt tevreden over de behandeling en dat ik voor OMC HanzeKliniek gekozen heb. Ik heb min 8 en was op de grens van mogelijk ooglaserbehandeling SMILE. Alles was duidelijk uitgelegd over de behandeling, complicaties en nazorg. Ik vind medewerkers erg professioneel en vriendelijk. Ik ben zelf buitenlander maar dat was geen communicatieprobleem. Behandelingsdag was echt spannend voor mij. Assistent en de oogarts waren echt vriendelijk en hebben mij goed geholpen met het ontspannen (gesprek). Na de behandeling toen verdoving was aan het uitwerken, was het erg pijnlijk zoals eerder aangegeven. Dat duurde misschien 2-3 uur en later alles was weer normaal. Nu mijn leven is totaal veranderd. Ik ben al vergeten hoe het met min 8 was. Op dit moment zie ik alles zonder bril of lenzen. Hartelijk bedankt OMC HanzeKliniek!!!


Passie voor de oogheelkunde, professionele zorg

SMILE laser behandeling

Laatste behandeling: januari 2021

Geplaatst op 10-09-2021

Een bril dragen was voor mij sinds kind zijn al drama. Toen de lenzen kwamen, gaf mij dat nog niet het gevoel er "vanaf" te zijn. Laseren leek mij een gouden kans. Het is nog steeds een super beslissing die ik niet wil terugdraaien. Ik denk dat, als je net als mij echt de wens hebt om van alles af te zijn, het je geld achteraf ook helemaal waard is. De specialisten hebben mij heel goed voorbereid in deze keuze. (...) Iedere keer dat ik ben geweest is mij alles goed uitgelegd en stelden de specialisten mij op mijn gemak. Het laseren vond ik enorm spannend. Ze zagen dat ik zenuwachtig was. Maar ze gingen daar heel goed mee om! Ze gaven duidelijke korte instructie, stelden mij op mijn gemak, vertelden wanneer iets goed ging, wat de volgende stap was. Dat heeft mij heel goed door dat (voor mij) zenuwslopende moment heen getrokken. De onderlinge sfeer in het team is heel goed. Hierdoor merk ik dat de specialisten niet alleen goed zijn in hun werk, maar er ook echt plezier in hebben. Je wordt zo makkelijk gerust gesteld en hun samenwerking zorgt ervoor dat ze jou een goede behandeling kunnen geven. Ze maken grapjes, maar niet op de momenten die voor jou zo spannend zijn. Dan is er rust. Ik ben daar achteraf heel blij om. (...) Ik heb persoonlijk voor OMC Groningen gekozen omdat mijn vader en zus ook hier worden behandeld. We hebben allen heel wat opticiens en oogcentra afgestruind in Nederland, maar hier toch de prettigste ervaring. Het team legt heel goed uit wat ze doen, nemen de tijd en denken vakkundig mee. Dat is wat ik wil en dat zorgt ervoor dat ik een hoge score durf te geven.


Niets anders dan lof!

PRK ooglaserbehandeling

Laatste behandeling: april 2021

Geplaatst op 05-09-2021

In plaats van hier een heel verhaal neer te typen denk ik dat het beter is om het juist zo kort mogelijk te houden:
Overweegt u de behandeling?
Gewoon doen! Het is het allemaal waard en OMC-Hanzekliniek voor de ooglaserbehandelingen is echt TOP!

 

Meer reviews lezen >

Quickscan

Wil je weten of jouw ogen geschikt zijn voor ooglaseren of implantlenzen?

Vraag nu een gratis quickscan aan.

Afspraak maken