Ervaringen

Hoe hebben onze cliënten hun brilvervangende behandeling ervaren? Waar liepen ze tegenaan en wat vinden ze van het resultaat? Lees hier een paar ervaringen.

Op Ooglasertrefpunt.nl kunt u nog meer ervaringen lezen van cliënten over ooglaseren en implantlenzen en hun ervaring met OMC HanzeKliniek.

Beoordelingen Ooglasertrefpunt.nl

Hieronder een greep uit de beoordelingen afkomstig van Ooglasertrefpunt.nl.

 

Absoluut een aanrader!

SMILE ooglaseren

Laatste behandeling: september 2018

Geplaatst op 04-12-2018

Het voor onderzoek was wat mij betreft heel prettig. Uitvoerige metingen, deskundige medewerkers en voldoende tijd om vragen te stellen. Duidelijk uitleg gehad over alles, behalve de hoeveelheid druppelen na afloop. Dit hoorde ik op de behandel dag zelf, maar had dit graag bij het vooronderzoek willen weten. In ieder geval zeer tevreden en zou het absoluut aanraden om bij het OMC te laten laseren!


 

Fijne ervaring met super resultaat!

Smile laserbehandeling

Laatste behandeling: oktober 2018

Geplaatst op 25-11-2018

Hele fijne ervaring met deze kliniek. Na mijn eerste gesprek kon ik snel worden ingepland voor een voor onderzoek. Alles werd goed uitgelegd en ik wist wat ik kon verwachten. De operatie zelf was zo voorbij en ik kon na een paar uur al weer tv kijken!! De eerste paar uren na de operatie voelde ik een scherpe pijn aan mijn ogen maar ook dit werd na een uur of drie minder. De nacontroles waren ook prima!! Wat ik zelf heel erg fijn vond is dat je gedurende het hele traject dezelfde persoon hebt die alle voor- en nacontroles doet. Ook tijdens de operatie is deze aanwezig.


 

Super had ik 10 jaar eerder moeten doen

Smile

Laatste behandeling: september 2018

Geplaatst op 16-10-2018

Als je aan de beurt bent om naar binnen te gaan om geholpen te worden stellen ze je heel erg op je gemak dan krijg je de eind controle en je verdovingsdruppeltjes daarna begeleiden ze je naar de lasertafel en leggen je nogmaals uit wat ze gaan doen en dat ze gaan aftellen zodat jij weet hoelang je in de laser moet blijven kijken daarna wordt je er onderuit gehaald en gaan ze met jou gemaskerde oog bezig en als dat klaar is gaan ze de andere kant doen ben je klaar wordt je netjes begeleid naar de uitgang en stellen ze je weer gerust .
Gewoon super personeel top!!!!