Ervaringen

Hoe hebben onze cliënten hun brilvervangende behandeling ervaren? Waar liepen ze tegenaan en wat vinden ze van het resultaat? Lees hier een paar ervaringen.

Op Ooglasertrefpunt.nl kunt u nog meer ervaringen lezen van cliënten over ooglaseren en implantlenzen en hun ervaring met OMC HanzeKliniek.

Beoordelingen Ooglasertrefpunt.nl

Hieronder een greep uit de beoordelingen afkomstig van Ooglasertrefpunt.nl.

Life changing

Relex Smile

Laatste behandeling: juni 2019

Geplaatst op 21-06-2019

Een maand geleden heb ik de smile behandeling gehad. Super goede resultaten, geen complicaties, geen klachten gehad, medewerkers zijn erg klantvriendelijk. Ik ben erg tevreden over de resultaten en ik heb er absoluut geen spijt van!


Professioneel

SMILE

Laatste behandeling: november 2018

Geplaatst op 17-06-2019

Na 7 maanden zeer tevreden over de SMILE behandeling. Op dezelfde dag kon ik met enige moeite de ondertiteling op TV lezen. Na drie dagen kon weer aan het werk (computerwerk.... ). Ik had iets langer dan verwacht last van droge ogen. Dat is sinds 2 of 1,5 maand voorbij.

Van -6 beide ogen naar links 0 en rechts -0,75 (cilinder). Dit was vantevoren aangegeven dat het wellicht niet 100% zou zijn. Als mijn rechteroog niet beter wordt is een gratis nabehandeling mogelijk.

De doktoren zijn vriendelijk en professioneel.


Voor 100% meegevallen

Smile ooglaser

Laatste behandeling: november 2018

Geplaatst op 12-02-2019

Informatievoorziening en mogelijkheden voor behandelmethoden zijn duidelijk. Kennis en de bereidheid tot het beantwoorden van vragen door de optometrist zijn meer dan goed! Begeleiding tijdens de behandeling is perfect.
Na de behandeling had ik direct goed zicht. Het heeft geen pijn gedaan. Druppelen is wel noodzakelijk omdat de ogen erg droog zijn na de behandeling.
Nazorg en controles zijn voldoende.


Absoluut een aanrader!

SMILE ooglaseren

Laatste behandeling: september 2018

Geplaatst op 04-12-2018

Het vooronderzoek was wat mij betreft heel prettig. Uitvoerige metingen, deskundige medewerkers en voldoende tijd om vragen te stellen. Duidelijk uitleg gehad over alles, behalve de hoeveelheid druppelen na afloop. Dit hoorde ik op de behandeldag zelf, maar had dit graag bij het vooronderzoek willen weten. In ieder geval zeer tevreden en zou het absoluut aanraden om bij het OMC te laten laseren!


Fijne ervaring met super resultaat!

Smile laserbehandeling

Laatste behandeling: oktober 2018

Geplaatst op 25-11-2018

Hele fijne ervaring met deze kliniek. Na mijn eerste gesprek kon ik snel worden ingepland voor een vooronderzoek. Alles werd goed uitgelegd en ik wist wat ik kon verwachten. De operatie zelf was zo voorbij en ik kon na een paar uur al weer tv kijken!! De eerste paar uren na de operatie voelde ik een scherpe pijn aan mijn ogen maar ook dit werd na een uur of drie minder. De nacontroles waren ook prima!! Wat ik zelf heel erg fijn vond is dat je gedurende het hele traject dezelfde persoon hebt die alle voor- en nacontroles doet. Ook tijdens de operatie is deze aanwezig.


Super had ik 10 jaar eerder moeten doen

Smile

Laatste behandeling: september 2018

Geplaatst op 16-10-2018

Als je aan de beurt bent om naar binnen te gaan om geholpen te worden stellen ze je heel erg op je gemak dan krijg je de eindcontrole en je verdovingsdruppeltjes daarna begeleiden ze je naar de lasertafel en leggen je nogmaals uit wat ze gaan doen en dat ze gaan aftellen zodat jij weet hoelang je in de laser moet blijven kijken daarna wordt je er onderuit gehaald en gaan ze met jou gemaskerde oog bezig en als dat klaar is gaan ze de andere kant doen ben je klaar wordt je netjes begeleid naar de uitgang en stellen ze je weer gerust .
Gewoon super personeel top!!!!

 

Meer reviews lezen