Ester Kopp (39 jaar)

Ester had een sterkte van -0,50 en een cilinder van -1,00. Niet extreem, alleen ze kreeg last van droge ogen. Ze wilde geen dure lenzen en geen bril meer. Ze onderging daarom de PRK ooglaserbehandeling.

Ester (medewerker bij zorgverzekeraar): "Ik heb nooit echt last gehad van extreem slechte ogen, maar toen ik last kreeg van droge ogen en hiervoor (dure) speciale lenzen aan moest schaffen, inclusief een bril voor s'avonds, ging ik informeren naar de mogelijkheden mijn ogen te laten laseren. Door de controles van mijn kinderen bij OMC HanzeKliniek, was ik hier al bekend. De uitstraling van kwaliteit, de mate van informatievoorziening en begeleiding voelden goed.

Op het moment dat duidelijk werd dat ik in aanmerking kwam, was ik snel aan de beurt. De laserbehandeling zelf duurde maar enkele seconden. Uiteraard voel je van zowel de verdoving als de behandeling zelf helemaal niets. Direct na de laserbehandeling zag ik alles scherp. Prachtig! Na ongeveer een week was het duidelijk dat mijn behandeling voor de volle 100% was geslaagd. Ik zag zó onwijs scherp en helder. Zo scherp zag ik nooit met mijn bril of lenzen."

terug