Michelle Tent (29 jaar)

Michelle, financieel administratief medewerker, koos voor de SMILE behandeling. Waarom? En raadt ze deze behandeling ook aan anderen aan? Lees de ervaring van Michelle.

Ik ben zo blij met het resultaat. Mijn ogen zijn nog nooit zo goed geweest! De enige spijt die ik heb is dat ik het niet jaren eerder heb laten doen.

Michelle: “Ik ben vanaf mijn 12e bril- en lensdragend geweest. De eerste drie jaar voornamelijk een bril en daarna vaak lenzen, tot aan mijn 27e. Ik had links en rechts -2,75. Toen ik op mijn 27e last kreeg van mijn ogen ben ik weer een bril gaan dragen. Dit vond ik echt verschrikkelijk."

Irritaties

"Ik irriteerde mij eigenlijk altijd aan mijn bril. Of hij was vies, of het regende, of hij besloeg als ik ergens binnenkwam. Dit maakte eigenlijk dat ik vrij snel overstapte naar lenzen op een erg jonge leeftijd. Toen ik geen lenzen meer kon dragen, omdat ik last kreeg van mijn ogen, was de keuze snel gemaakt. Ik ben me gelijk gaan verdiepen in de mogelijkheden."

Goede recensies

"Ik ben bij OMC HanzeKliniek terechtgekomen doordat ik via internet ging zoeken naar ooglaserklinieken die goed werden aangeschreven. Hier kwam OMC HanzeKliniek, met goede recensies duidelijk naar voren. Wat ik ook belangrijk vond was dat de kliniek in de buurt zou zitten."

Duidelijke voorlichting

"Eigenlijk had ik totaal geen twijfels over het laseren van mijn ogen. Ik ben heel duidelijk geïnformeerd over de verschillende soorten behandelingen. Ik heb voor de SMILE behandeling gekozen omdat hierbij de hersteltijd het kortste was. Ik ben goed voorgelicht over de manier waarop de behandeling uitgevoerd zou gaan worden. Hierdoor had ik eigenlijk totaal geen zenuwen voor de operatie. Het was gewoon allemaal erg duidelijk en precies zoals van te voren aangegeven is."

Operatie ging snel

"Na de operatie kon ik vrij snel weer goed zien. Het ging ook allemaal erg snel. Om 11:00 uur liep ik naar binnen en om 11:45 uur stond ik weer bij de auto. Ik verbaasde me er over dat na twee uur het branderige gevoel al begon af te nemen. ‘s Avonds kon ik al de ondertiteling van de tv en de getallen op de wekkerradio (zonder bril) zien! Dit kon ik voor de operatie niet!"

Blij met het resultaat

"Ik ben zo blij met het resultaat. Mijn ogen zijn nog nooit zo goed geweest. En het is zo’n verademing om niet meer te denken aan lenzenvloeistof, nieuwe lenzen en zonnebrillen op sterkte als het mooi weer is. Bovenal hoef ik me niet meer te irriteren aan mijn bril. De enige spijt die ik heb is dat ik het niet jaren eerder heb laten doen."

Verbaasd

"Ik zou zeker de SMILE behandeling aanraden bij anderen. Dit heb ik ook al gedaan. Ik heb wel ervaren dat mensen het eng vinden om zo’n operatie te ondergaan, omdat het gaat om je ogen (stel dat er iets mis gaat?). Als ik mensen dan vertel dat het nog geen uur in beslag neemt, dat ik na twee uur geen branderig gevoel meer had en ‘s avonds weer televisie kon kijken, dan kijken ze me heel erg verbaasd aan."

Ervaring OMC HanzeKliniek

"Ik heb erg goede ervaringen met OMC HanzeKliniek en raad anderen deze kliniek aan. Het was een erg prettig contact, je wordt niet als een nummertje gezien. Ik heb het gehele traject een aanspreekpunt gehad die goed op de hoogte was van mijn dossier. Er wordt echt tijd voor je genomen om alles goed te bespreken. Hierdoor was ik ook goed op de hoogte van wat mij te wachten stond. Ik was eigenlijk niet zenuwachtig voor de operatie. Tijdens de operatie ook niet want van het laseren voel je helemaal niets.”

terug