Robert Oosterbaan (29 jaar)

Ervaring Robert lensimplantatie artisan.jpg

Ik zie nu beter dan voorheen met contactlenzen

Robert (marktonderzoeker): "Al vanaf mijn achtste was ik bijziend. En dat werd alleen maar erger. Toen ik uitkwam op -11, verving ik mijn bril met dikke glazen door lenzen. Dat was eerst prima, totdat ik een baan kreeg. Door mijn werk achter een beeldscherm had ik ’s avonds vaak last van m’n lenzen. Als ik dan nog wat leuks wilde doen moest ik toch weer mijn bril op. Niet prettig dus. Via het internet kwam ik uit bij OMC HanzeKliniek en begreep dat zij wellicht een oplossing hadden: een implantaat lensbehandeling."

"Na de voorlichtingsavond besloot ik het te doen. Op de dag van de operatie was ik behoorlijk gespannen. Het is niet niks dat ze in je ogen gaan snijden om daar een lens in te zetten. Toch was de ingreep niet vervelend. Na de operatie werd mijn oog afgedekt met een gaasje en een plastic dop die ik de volgende dag zelf mocht verwijderen. Echt spannend. Ik had meteen 100% zicht en ben dezelfde dag alweer in de auto gestapt! Ook de operatie van mijn tweede oog is goed verlopen. Ik zie nu beter dan voorheen met contactlenzen."

"Eerlijk? Ik kan een oogbehandeling door OMC HanzeKliniek echt iedereen aanraden. Voor mij waren de kwaliteit, de begeleiding en de informatievoorziening in het oog springend. En achteraf bleek mijn zorgverzekering de behandeling ook nog eens volledig te vergoeden."

terug