Tjerk Bouma (49 jaar)

Tjerk Bouma, Specialist Data inwinning Rijkswaterstaat Zee en Delta, heeft zijn ogen laten laseren met de SMILE behandeling. Hij is verbluft over het resultaat.

Na de operatie was ik verbluft. Het behaalde eindresultaat was nog beter dan ik had verwacht! Het resultaat is super, ik zie weer 100% scherp.

Tjerk: “Ik heb 35 jaar lang een bril gedragen. Mijn oogsterkte was -1.75 (links) en -1.5 (rechts). Op een gegeven moment was ik mijn bril behoorlijk zat. Daarom wilde ik mijn ogen laten laseren.

Ik heb op internet gezocht naar een goede kliniek met ervaren specialisten. En ik wilde ook niet te ver reizen. Zo ben ik bij OMC HanzeKliniek terecht gekomen."

SMILE

"Ik koos voor de SMILE behandeling omdat het een vrij nieuwe behandeling is waarbij de hersteltijd korter is dan de reguliere behandelingen. De specialist van OMC HanzeKliniek heeft me hierop gewezen."

Traject

"Het gehele traject was erg prettig vanaf de intake tot aan de nazorg. De voorlichting was uitstekend, helder en duidelijk. Het contact is zoals het hoort te zijn: vriendelijk en informerend. De operatie heb ik als erg prettig ervaren, met elke stap goed uitgelegd."

Sporten

"Na de operatie was ik verbluft. Het behaalde eindresultaat was nog beter dan ik had verwacht! Het resultaat is super, ik zie weer 100% scherp. Wat is er veranderd? Vooral met sporten ondervind ik geen nadelige gevolgen meer van het dragen van een bril, zoals beslagen glazen, vette glazen, beschadigingen, etc.

Ik raad de SMILE behandeling en OMC HanzeKliniek zeker aan aan mijn familie en vrienden. Voor veel mensen, zeker in bepaalde beroepen, zal het een verrijking zijn op hun dagelijks functioneren!”

terug