Twan Moerkerk (24)

Twan (ondernemer) had een sterkte van -3,25 aan beide ogen en droeg vanaf zijn 10e jaar al een bril. Hij heeft zijn bril nu niet meer nodig dankzij de SMILE ooglaserbehandeling.

Na de behandeling was ik erg verbaasd dat ik zo snel al zo scherp zag zonder bril.

Waarom wilde je je ogen laten laseren?

Twan: “Ik ergerde mij aan mijn bril in het dagelijks leven. Daarnaast is sporten met een bril niet fijn. En contactlenzen waren geen optie voor mij want mijn ogen reageerden niet goed op lenzen.”

“Ik twijfelde er niet aan of ik wel mijn ogen wilde laten laseren. Ik had positieve berichten gehoord van mensen in mijn omgeving die dezelfde behandeling hadden ondergaan.”

Waarom koos je voor de SMILE behandeling?

“Ik heb me van te voren eerst goed ingelezen en laten voorlichten over de verschillende ooglaserbehandelingen. De SMILE sprak mij het meeste aan omdat je ogen na de behandeling snel herstellen. Ik wilde na de behandeling snel weer aan het werk kunnen.”

 "Via mijn eigen netwerk had ik positieve verhalen gehoord over OMC HanzeKliniek. Daarom heb ik voor deze kliniek gekozen.”

Wat vond je van het gehele traject, van het eerste contact tot de controle na de operatie?

"Ik vond het traject fijn. Iedereen was erg aardig en er was een snelle service; ik kreeg op mijn vragen altijd snel een reactie. De informatie die ik kreeg was goed, zowel mondeling, als de instructie die je een paar weken voor de operatie thuis krijgt.”

Wat vind je van het uiteindelijke resultaat?

“De operatie ging prima, maar ik was wel opgelucht dat het voorbij was. Na de behandeling was ik erg verbaasd dat ik zo snel al zo scherp zag zonder bril!”

Zou je de SMILE behandeling aanraden aan je vrienden en familie?

“Ik zou iedereen de SMILE én deze kliniek aanraden als je van je bril af wil. Ik beveel ze aan vanwege de snelle service, het vriendelijke personeel en de deskundigheid.”

terug