Zijn mijn ogen geschikt

Niet ieder paar ogen is geschikt voor ooglaseren en/of lensimplantatie. Daarom onderzoeken we eerst uw ogen om te kijken of ze geschikt zijn. We verrichten diverse metingen en nemen daarnaast uw wensen door. En we kijken welke behandeling het beste bij u past. Snel weten of uw ogen geschikt zijn? Doe dan de online test of vraag meteen de gratis quickscan aan.  

 

Online test
Liever eerst de online test doen? U krijgt een indicatie of uw ogen mogelijk geschikt zijn voor ooglaseren of lensimplantatie. En welke behandeling waarschijnlijk het beste bij u past. De uitkomsten van de test zijn niet bedoeld als diagnose.

Doe de test

 

Kort onderzoek: de quickscan
Bij dit onderzoek van ongeveer 30 minuten inventariseren wij uw wensen en wordt er met behulp van een aantal metingen een indicatie gegeven of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling of een lensimplantaat.

Lees meer


Uitgebreid oogonderzoek
Is er uit uw quickscan naar voren gekomen dat uw ogen waarschijnlijk geschikt zijn voor een brilvervangende behandeling? Dan kunt u daarna een afspraak maken voor het vooronderzoek. Dit uitgebreide oogheelkundig onderzoek wordt uitgevoerd door een refractiespecialist/optometrist. Tevens zal er een eindgesprek plaatsvinden met de oogarts die u gaat behandelen.

Lees meer