Quickscan

Zijn mijn ogen geschikt voor een behandeling?

Deze vraag wilt u misschien graag beantwoord hebben. Daarom kunt u uw ogen vrijblijvend door ons laten onderzoeken. Dit kan met de gratis quickscan.

Maak een afspraak

Wat is de quickscan?

Bij dit onderzoek van ongeveer 30 minuten inventariseren wij uw wensen en wordt er met behulp van een aantal metingen een indicatie gegeven of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling of een lensimplantaat. 

Het uiteindelijke doel is goed te kunnen zien zonder bril en/of contactlenzen door middel van een voor u geschikte behandeling. 

Het onderzoek geeft u een goede indruk welke behandelmogelijkheden er zijn en wat dat voor u betekent. De quickscan verplicht u tot niets. U hoeft niet meteen een beslissing te nemen.

Waar moet ik rekening mee houden bij de quickscan?

  • Draagt u contactlenzen, dan dient u deze op de dag van de quickscan niet te dragen
  • Op de dag van de quickscan mag u geen make-up gebruiken
  • De quickscan is gratis en verplicht u verder tot niets


Advies op maat
Om een advies op maat te geven zal er een uitgebreid vooronderzoek verricht moeten worden zodat wij een compleet beeld krijgen van uw gezondheid en die van uw ogen.

Tot slot vindt er een gesprek met de behandelend oogarts plaats. Aan de hand van het uitgebreide vooronderzoek zal de oogarts uw mogelijkheden met u bespreken en wordt het definitieve behandeladvies gegeven.