Help onze zorg te verbeteren

Clientenpanel website.jpg

We zijn op zoek naar patiënten Oogheelkunde die hun mening wilen geven over onze organisatie en de zorg die we verlenen.

Met een cliëntenpanel willen we meer inzicht krijgen hoe we onze zorg kunnen verbeteren. Uw mening is daarom waardevol voor ons.

Als lid van het cliëntenpanel geeft u uw mening over verschillende onderwerpen, denk aan de ontvangst in de kliniek, onze mondelinge en schriftelijke voorlichting, de informatie op onze website en wijzigingen in de organisatie van de zorg. Ongeveer één of twee keer per jaar geeft u online of bij een life-bijeenkomst uw mening of input.

Voor iedere bijeenkomst wordt een maximum aantal leden gevraagd om hun mening of input te geven. Deze selectie van leden wordt per keer steekproefsgewijs gedaan.

Interesse en aanmelden
Heeft u nog een vraag over het cliëntenpanel? Stuur dan een e-mail met uw vraag naar: Nanja Boersma,  n.boersma@omc-hanzekliniek.nl.

Wilt u zich direct aanmelden? Vult u dan hieronder uw gegevens in. Kent u iemand die misschien geïnteresseerd is om deel te nemen en die patiënt is bij OMC HanzeKliniek? Attendeer hem of haar op deze pagina.  


 

Ik meld me aan voor het cliëntenpanel