Nieuws & updates

Eerste patiënten met iStent geholpen

05 februari 2021

De eerste patiënten zijn deze week succesvol geopereerd met een iStent-implantatie. Een nieuwe ontwikkeling in de zorg én bij OMC HanzeKliniek.

Lees meer

Check de ogen van uw kind met de gratis Kijk Verder Oogcheck

01 oktober 2020

De OogCheckWeken zijn weer van start gegaan. Tussen 1 en 31 oktober 2020 kunt u samen met uw kind langs komen voor de gratis Kijk Verder Oogcheck.

Lees meer

OMC HanzeKliniek geslaagd!

19 juni 2020

We zijn geslaagd voor de jaarlijkse audit van het keurmerk ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) waar OMC HanzeKliniek bij aangesloten is.

Lees meer

Nieuw: uw online patiëntdossier

26 februari 2020

Patiënten van OMC HanzeKliniek hebben nu de mogelijkheid om hun patiëntdossier digitaal in te zien, waar en wanneer u maar wilt.

Lees meer

Gratis OogCheck voor uw kind tussen 17 februari en 13 maart

14 februari 2020

Vanaf 17 februari starten de OogCheckWeken, een initiatief van het Oogfonds en lenzenfabrikant ProCornea. Zij willen meer aandacht voor het...

Lees meer

OMC HanzeKliniek ondertekent vuurwerkmanifest

09 januari 2020

Ook wij steunen het vuurwerkmanifest. Afgelopen jaarwisseling zijn er weer meer mensen met oogletsel in het ziekenhuis terechtgekomen dan het jaar...

Lees meer

Resultaten 10 jaar SMILE ooglasertechniek

23 december 2019

De SMILE ooglasertechniek is een effectieve, stabiele en veilige procedure voor de behandeling van bijziendheid en bijziend astigmatisme...

Lees meer

Staarpatiënten nog meer tevreden

11 maart 2019

In 2018 waren staarpatiënten van OMC HanzeKliniek nog meer tevreden over het effect van hun behandeling dan voorgaande jaren.

Lees meer