OMC HanzeKliniek: dé vernieuwde oogkliniek van Noord-Nederland

03 april 2017

Vanaf 4 april zijn OMC Noord en Hanzekliniek officieel samengegaan in één nieuwe organisatie: OMC HanzeKliniek. Het vernieuwde Oogheelkundig Medisch Centrum biedt nu alle oogzorg aan op één locatie: •Oogheelkunde (na doorverwijzing arts) •Ooglaseren & lensimplantatie (brilvervangende chirurgie) •Brillen en contactlenzen

Om nu en in de toekomst de beste oogheelkundige zorg te kunnen verlenen zijn doorlopend grote investeringen nodig. Investeringen in geavanceerde apparatuur, de nieuwste technieken en in het opleiden, aantrekken en vasthouden van professionals zijn belangrijk om kwalitatief hoogwaardige oogzorg te kunnen leveren. Door het bundelen van kennis en expertise kunnen we dat bieden aan onze patiënten en cliënten in Noord-Nederland.

OMC HanzeKliniek heeft goede afspraken gemaakt met zorgverzekeraars, waardoor vrijwel alle consulten en behandelingen van onze afdeling Oogheelkunde onder de basisverzekering vallen. Beide organisaties werken al sinds afgelopen zomer achter de schermen samen. Vanaf heden is de fusie officieel, inclusief nieuw logo, nieuwe huisstijl en een nieuwe website.

Terug naar overzicht