Over OMC HanzeKliniek

OMC HanzeKliniek is dé oogkliniek van Noord-Nederland.

5 januari 2022 - Voorgenomen overname OMC HanzeKliniek door Eyescan - Lees meer >

 

Een moderne oogkliniek in Groningen waar u bijna alle zorg voor uw ogen onder één dak vindt. U kunt bij ons terecht voor oogheelkunde, brilvervangende chirurgie (ooglaseren & lensimplantatie) en optiek (brillen en contactlenzen). Al meer dan 50 jaar zijn wij werkzaam op het gebied van oogheelkunde.

Onze oogspecialisten zien niet alleen inwoners uit de provincie Groningen. Ook patiënten/cliënten uit Friesland, Drenthe en Overijssel komen naar de kliniek voor een ooglaserbehandeling, een oogheelkundige behandeling of voor een bril of contactlenzen.

Deskundig
In onze oogkliniek staat een deskundig team van oogartsen, gediplomeerde optometristen, orthoptisten, contactlensspecialisten en opticiens voor u klaar. Onze oogartsen staan allen ingeschreven bij het BIG-register van de overheid. De oogartsen die brilvervangende chirurgie uitvoeren staan tevens ingeschreven bij het Nederlands Gezelschap voor Refractie Chirurgie (NGRC).

Geavanceerde apparatuur
OMC HanzeKliniek werkt met geavanceerde apparatuur. Onze operatiekamers voldoen aan de strengste hygiëne-eisen en zijn volledig steriel. U kunt rekenen op een servicegerichte en persoonlijke begeleiding.

Kwaliteitskeurmerk ZKN
Kwalitatief hoogwaardige oogzorg leveren. Dat is het uitgangspunt van onze oogkliniek. Als één van de eerste klinieken in Nederland, en als eerste in het noorden, is OMC HanzeKliniek gecertificeerd met het keurmerk Zelfstandige Klinieken Nederland, een erkenning voor de focus op kwaliteit. Het ZKN-keurmerk stelt strenge eisen op het gebied van kwaliteit van de artsen, veiligheid van de apparatuur en infectiepreventie. Maar ook de klanttevredenheid wordt getoetst.

Onze mensen