Over OMC HanzeKliniek

OMC HanzeKliniek is dé oogkliniek van Noord-Nederland.

Een moderne oogkliniek waar u bijna alle zorg voor uw ogen onder één dak vindt. U kunt bij ons terecht voor oogheelkunde, brilvervangende chirurgie (ooglaseren & lensimplantatie) en optiek (brillen en contactlenzen). Al meer dan 40 jaar zijn wij werkzaam op het gebied van oogheelkunde.

Deskundig
In onze oogkliniek staat een deskundig team van oogartsen, gediplomeerde optometristen, orthoptisten, contactlensspecialisten en opticiens voor u klaar. Onze oogartsen staan allen ingeschreven bij het BIG-register van de overheid. De oogartsen die brilvervangende chirurgie uitvoeren staan tevens ingeschreven bij het Nederlands Gezelschap voor Refractie Chirurgie (NGRC).

Geavanceerde apparatuur
OMC HanzeKliniek werkt met geavanceerde apparatuur. Onze operatiekamers voldoen aan de strengste hygiëne eisen en zijn volledig steriel. U kunt rekenen op een servicegerichte en persoonlijke begeleiding.

Twee kwaliteitskeurmerken: ISO 9001 en ZKN
Kwalitatief hoogwaardige oogzorg leveren. Dat is het uitgangspunt van onze oogkliniek. Als eerste in Noord-Nederland is OMC HanzeKliniek, in oogheelkundig opzicht, dubbel gecertificeerd met het keurmerk Zelfstandige Klinieken Nederland en het ISO 9001 kwaliteitskeurmerk, een erkenning voor de focus op kwaliteit. Het ZKN keurmerk stelt strenge eisen op het gebied van kwaliteit van de artsen, veiligheid van de apparatuur en infectiepreventie. Maar ook de klanttevredenheid wordt getoetst. Het ISO 9001 keurmerk is de standaard wat betreft kwaliteitseisen op het gebied van werkwijze en processen bij organisaties.

Onze mensen