Oogarts

OMC HanzeKliniek is een extramuraal oogheelkundig centrum dat zich onderscheidt door het aanbieden van een breed scala van oogheelkundige zorg, zoals reguliere oogheelkundige zorg, maar ook brilvervangende chirurgie en aanwezigheid van een optiek en contactlensafdeling. Wegens uitbreiding zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

Oogarts in loondienst (m/v)


Wij zoeken
Een nieuwe enthousiaste collega die in samenwerking met de paramedici binnen het Zelfstandig Behandel Centrum OMC HanzeKliniek zich richt op zijn/haar kerntaken en wil meebouwen aan de ambitie van de organisatie. Het team bestaat uit zes collega oogartsen en de praktijk wordt ondersteund door een orthoptiste en enkele optometristen. De spreekuren worden ondersteund door TOA’s.

Van u wordt verwacht dat u de oogheelkundige praktijk in haar volle omvang met inachtneming van de professionele autonomie binnen ons zelfstandig behandelcentrum wilt uitoefenen. Affiniteit met refractiechirurgie is een pre. Daarnaast bent u bereid actief te participeren in de overlegstructuren van de medische staf en vindt u het een uitdaging om ons team te versterken.

Wij bieden
Een prettige werksfeer binnen een enthousiast team van medewerkers. Het salaris is conform AMS met een aantrekkelijke toeslag en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen
Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de mevrouw Geke Hoekstra, algemeen manager of mevrouw Marijke Letsch, medisch manager, telefoonnummer 050 368 22 22.

Hoe kunt u reageren
U kunt een bondige brief met curriculum vitae richten aan solliciteren@omc-hanzekliniek.nl.