Optometrist

OMC HanzeKliniek is een extramuraal oogheelkundig centrum. OMC HanzeKliniek onderscheidt zich door het aanbieden van een breed scala van oogheelkundige zorg, zoals reguliere oogheelkundige zorg, maar ook bril vervangende chirurgie en aanwezigheid van een optiek en contactlensafdeling.

Wegens uitbreiding zijn wij op korte termijn op zoek naar een

                                  Optometrist in loondienst (m/v)

 

Wij zoeken:

Als optometrist werk je in een team van oogartsen, optometristen en TOA’s, waarbij eenieder op zijn eigen vakgebied ingezet wordt. Dit houdt voor de optometrist in het houden van eigen spreekuren en het ondersteunen van oogartsenspreekuren.

Voert zelfstandig een algemeen of gericht optometrisch onderzoek of controle uit gerelateerd aan de klachten of vraag van de patiënt en verwijst bij pathologie door naar de oogarts. Verricht daarnaast voorbereidende en ondersteunende werkzaamheden m.b.t. oogchirurgie (cataracten en event. refractiechirurgie), met als doel de benodigde informatie en gegevens te verkrijgen voor de betreffende behandeling.

 

Wij bieden:

Een prettige werksfeer bij een jong, groeiend en dynamisch bedrijf, met tevens uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen:

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de mevrouw Geke Hoekstra, Algemeen Manager of de heer Hans Ockels Operationeel Manager, telefoonnummer 050-3682222.

 

Hoe kun je reageren:

Je kunt een bondige brief met curriculum vitae richten aan solliciteren@omc-hanzekliniek.nl.